Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  19:19Сряда

  27 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Веселина Дамова, абитуриентка: Дори и да се случат по-късно баловете – няма да е същото

  17-05-2020 0 425

  Снимка:

  Дона МИТЕВА

   

  Абиуриентите изведнъж влязоха в реалния живот. Пандемията е онова, което ги приземи и обърна представите им за близкото бъдеще. За онова, което ще пропуснат, за различното този май, и за очакванията разговаряме с момче от Професионалната гимназия по туризъм. „Като всеки абитуриент, който е чакал 12 години този момент и изведнъж всичко се проваля заради кризата COVID-19 – не ми е окей. Гадно ни е, защото и пари сме дали, и сме мечтали, а и тази цялата емоция няма да я имаме друг път. Дори и да са по-късно баловете – няма да е същото, защото знаем, че май е моментът. Септември -  не върви.

  Изпращането  - това е паметен ден. Той е толкова вълнуващ в нашето училище – с клетвата, цялата церемония. Понеже няколко години съм била водеща на този ден, с голямо любопитство го очаквам. Да видя този ден от друг ъгъл, да съм в друга роля.

  То и няма да е същото, ако само 12-ите класове трябва да присъстваме. А малките обикновено поднасят цветя на завършващите, като ги няма тях – няма да я има и тази емоция с цветята.

  Честно казано, аз се надявам до последно да имаме изпращане както предните випуски“, развълнувано говори момичето с прекрасния глас, което мнозина млади бургазлии познават.

  Веси не си е купила тоалет за изпращането, защото преди да го избере, е влязла карантината. Роклята й за бала е още  при шивач, но знае, че голяма част от нейните приятелки и съученички са готови за тези празници до най-малката подробност.

   „Дори и да не е на ресторант, а да е на хижа, където и да е – просто да се съберем целият клас. Мислим варианти“, казва младата поп и джаз изпълнителка, известна и от благотворителните концерти, които преди е организирала и участвала в тях. Последният й конкурс е бил миналата година в Хисаря.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Дева

  24 август - 23 септември

  Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.