Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  00:20Петък

  29 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Трагичен случай уплаши съседи на починала жена

  07-07-2019 0 6703

  Снимка: faragency.bg

  Георги РУСИНОВ

   

  Трагичен случай уплаши съседите на починала жена, научи „Черноморски фар“. Инцидентът се случва в най-големия бургаски комплекс „Меден рудник“ и е от 15 май тази година. Хората толкова се уплашили, че едва преди дни се свързаха с редакцията ни.

  Живеещи в блок 21 в комплекса повече от месец се страхували, че убиец обикаля в района. Причина за това станала смъртта на съседката им Николинка. Една вечер хората от нейния и съседните входове станали свидетели на това как на място пристига линейка и полиция. Николинка била открита мъртва, лежаща в локва кръв.

  Мълвата между хората, които в болшинството си са възрастни започва. Заподозират, че някой е влязъл и е убил съседката им, тъй като по техни думи липсвала и чантата й. Жената живеела съвсем сама, като останалата част от семейството й била в други населени места. Версията за обир, завършил трагично, пасва идеално. Представяли си и как предполагаемият убиец е чакал някъде наблизо и е издебнал жената, когато е отключвал с чип вратата на входа, след което се качил до апартамента й, където я ограбил и убил.

  От полицията заявиха пред „Черноморски фар“, че всъщност жената е починала явно от масивен инсулт. Локвата кръв пък се обяснявала с това, че жената е паднала и си е ударила главата. По случая била изготвена съдебно-медицинска експертиза, а на починалата била направена аутопсия, която е доказала, че в действителност е умряла от инсулт.

  Появата на полицията пред блока е най-вероятната причина хората да са заподозрели убийство.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.