Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  16:39Петък

  29 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Театрална школа набира таланти

  26-09-2019 0 633

  Снимка:

  Младежка театрална школа на Бургас, с художествен ръководител режисьорът Румен Велев, организира кастинг за набиране на нови таланти. „Ние сме сред най-добрите“, категорични са театралите. Кастингът ще се проведе на 29 септември от 16.00 часа в Младежки културен център. Кандидатите може да са ученици от 1 до 12 клас. Кандидатите трябва да подготвят стих или песен.е водеща театрална школа в България.

  Школата  е създадена през 2008 г. и вече дванайсет години печели всички възможни отличия и награди от най-престижните младежки международни театрални фестивали. Тя е единствената общинска любителска структура в областта на културата не само в Бургас, но и в България, която е донесла толкова много индивидуални и общи първи награди на своята Община.

       Спектаклите, които трупата поставя са в сферата на комедийното изкуство и по-точно на музикалния фарс. Трудните за поставяне автори, като Стефан Цанев („Как маймуните произлезли от човека”), Уди Алън („Бог”), Ст.Л.Костов („Женско царство”),  Иван Вазов („Службогонци”),  Боян Папазов („Муха в тъпан”), Добри Войников („Криворазбраната цивилизация“), Йордан Радичков („Ние, врабчетата“), Валери Петров и неговите детски пиеси са прекрасен материал за творчество. Съчетаването на ярко комедийното с пластически етюди, песни и танци поставя на младите актьори най-високи критерии за театралното изкуство, а когато към това се прибавят трагикомични и философски послания в нормалната продължителност на един спектакъл, изискванията към тях стават почти професионални. На тези изисквания младите театрали отговарят с голяма амбиция и талант. Успехите им са безпрецедентни.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Скорпион

  24 октомври -22 ноември

  Добър да бъде и за вас деня ви, скъпи Скорпиони! В домът ви ще има разбирателство, налице са идеални условия за почивка. Посветете се на хобито си, откога не сте го правили? Сега е момента да се срещнете с позабравени приятели или да покорите някой връх. Вие умеете да създавате настроение около себе си, така че няма да скучаете.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.