Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  23:54Сряда

  26 Февруари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Сатурн и Плутон в съвпад на 12 януари–време за промяна

  11-01-2020 0 330

  Снимка:

  Новите 20 пристигат с една вълнуваща година – година на добри възможности, но и не малко предизвикателства. На 12 януари ще станем свидетели на съвпада на планетата на структурата и йерархията - Сатурн с властта и силата на Плутон, а личните планети – Меркурий, Венера и Марс, ще бъдат ретроградни през различни периоди, които ще ни провокират да се обърнем към себе си и да разберем кое е това, което трябва да променим, за да се хармонизираме с външния свят. Малко по-късно ще се осъществи още един значим съвпад – този на Юпитер и Плутон. Ще бъдем подтиквани да правим промени, да оставим някои от моделите, които не ни обслужват и да направим още една стъпка в духовното и социалното ни развитие.

  На 12 януари Сатурн и Плутон ще образуват съвпад, който за последен път е наблюдаван през 1982-83г. За тези, които помнят събития от този период на живота си ще бъде полезно да помислят какво се е случвало тогава и дали има тема, която има нужда от преосмисляне или нов подход. Съвпадът на двете планети, известни със сериозния си и дълбок характер, ще се случи в знака на Козирога, който изисква да проявим воля и устойчивост. За някои това ще бъде момент, в който да се разделят с всичко излишно и ненужно. За други – съвпадът ще даде възможност за изграждане на основи за ново начинание. Най-важното е да знаем, че нещата ще стават бавно, но стабилно, изисквайки нашата енергия и концентрация.

  Твърде възможно е планетите, свързани със структурата, с отговорностите, с лидерските качества, да ни дадат кураж в бизнес делата и стартирането на нови начинания. Нека обаче не забравяме нужните качества, които да заимстваме от тези планети, като вътрешна устойчивост, вяра в собстените сили. Към съвпада в Козирог се присъединява и Юпитер, който в земния знак търси разумен подход, но е готов да подкрепи израстването на личността. Определян като кармичен съвпад, това събитие ни напомня за промените и транформациите на ума, които са необходими за формирането на обществото след повече от три десетилетия.

  Космическото събитие ще се случи броени дни след полусенчестото лунно затъмнение в Рак, което ще потърси детето в нас, както и баланс между отговорността и емоционалната ни страна. Периодът е подходящ да се освободим от страховете и да продължим смело напред. Съвпадът ще се отрази на всички зодиакални знаци, но най-осезаемо ще повлияе на представителите на кардиналните знаци Козирог, Рак, Овен и Везни.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли Никулден да е неработен за Бургас?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Стрелец

  23 ноември - 21 декември

  Обградени сте от познатите ви неща и хора, но скоро ще се окажете изправени пред въпрос, чието решение не търпи отлагане. Ще се справите, без да изпадате в паника и това ще повиши доверието на някой във вас. Силни сте и желанията ви също. Имате добро отношение към предстоящо събитие и това ви носи предимство.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.