Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  12:01Сряда

  26 Февруари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Родители на плувци пропищяха от ремонта на басейна в „Меден рудник“

  05-10-2019 1 2460

  Снимка:

  Искат по-поносими цени на новия в „Славейков“

   

  Георги РУСИНОВ

   

  Родители на деца, които тренират в СК „Акулите“ - Бургас недоволстват от продължаващия ремонт на басейна в „Меден рудник“, където клубът тренира. Те са недоволни, че тренировките на децата са изместени в новия плувен басейн-бижу в града – „Парк Арена ОЗК“. Там тренирали сравнително по-малко часове, тъй като заплащали по-високи такси – 3.50 лева на час само за ползване на базата.

  „Ремонтът на басейна в „Меден рудник“ продължава вече трети месец и не сме уведомени кога ще приключи. Информация за това не откриваме дори на сайта на общината. Това създава големи проблеми за нас, родителите, децата и спортния клуб, тъй като трябва да заплащаме по-високи такси. Освен това придвижването до „Славейков“ също е обвързано с допълнителни разходи. Полагаме невъзможни усилия за това децата ни да продължат да спортуват и да развиват здрав дух и тяло“, пишат в писмо до председателя на Общински съвет – Бургас Костантин Луков и кмета на общината Димитър Николов.

  В писмото си те посочват, че им е известно, че клубове, ползващи базата на басейна в „Славейков“ за тренировки, плащат по-ниски от обявените в сайта цени.

  Затова те молят да обединят усилия заедно с Общината и да подпомогнат държавната и общинската политика в областта на физическата активност, възпитание и спорт. На второ място те искат по-поносими ценови условия за ползването на „Парк Арена ОЗК“ до приключването на ремонта на басейна в Меден рудник.

  По данни на сайта на Общински съвет – Бургас писмото е разпределено за разглеждане от Постоянната комисия по спорт. Това обаче ще стане във вече новия Общински съвет след изборите на 27 октомври.

  коментари

  Добави своя коментар

  07.10.2019 г., 00:04 ч. | Елисавета Генадиева
  Ами попитайте треньора ви защо не е искал да плувате на Младежкия или в ПМГ на същите условия, като в Меден Рудник! И да целувате ръка на Кремена, че му осигури да ползва басейна в това време.

  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли Никулден да е неработен за Бургас?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.