Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  23:16Събота

  30 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Президент и евродепутат ще изнесат лекция във Флората

  16-08-2019 0 485

  Снимка:

  Михаил КОЛЕВ

  Президентът Петър Стоянов (1997-2002) и евродепутатът и председател на младежкото „ЕНП“ Лидия Перейра ще гостуват в Бургас. Те пристигат по покана на националното МСДС и ще участват в конференция на тема „30 години Свободна България“. Тя ще се състои на 31 август от 11:00 часа в Експоцентър „Флората“. Освен тях специален гост ще бъде също и д-р Антон Койчев, председател на СДС-София. Това заяви пред вестник „Черноморски фар“ Дончо Златев, председател на ИКВ на МСДС и член на НИС на СДС.

  „От една година с колегите от МСДС се опитваме да наложим идеята за национални срещи в цялата страна. На тях обсъждаме актуалната политическа обстановка, бъдещи инициативи и политики, които да защитаваме. Досега сме имали две такива инициативи – в Трявна и София, сега правим такава и в Бургас. Очакваме на нея да има най-голямо и масово участие, тъй като за първи път ще я направим като отворена среща. Няма да присъстват само младежи от СДС, но и специалните гости, които сме поканили“, заяви още той.

  Президентът Стоянов ще бъде водещият лектор на конференцията, която се очаква да продължи до 17:00 часа.

  „С него ще направим една равносметка за отминалите 30 години и случилите се събития в България и Европа, какво се промени след промените. С Перейра ще коментираме бъдещето на Европа и участието на младите в него, докато с д-р Койчев ще поговорим малко повече за консерватизма и новите политически тенденции в страната и Европа“, допълни Дончо Златев.

  Събитието на 31 август е част от от празненствата, които предстоят по повод 30-годишнината на СДС. Ще има и още една изненада, която ще обявим на самата конференция, разкри Златев.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.