Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  00:00Четвъртък

  09 Април 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  По пет години затвор отнесоха дилъри

  17-03-2020 0 592

  Снимка:

  По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание „лишаване от свобода“ спрямо Красимир П. Той е подсъдим за това, че разпространил на Г.Г. метамфетамин (близо 1 грам). Престъпното деяние е извършено на 20.03.2018 г. в град Малко Търново. На същата дата и място подсъдимият държал метамфетамин (на обща стойност 116 лева), с цел разпространение.

  По време на разследването е задържано лицето, което е закупило метамфетамин от подсъдимия. По-късно полицейски служители са извършили претърсване и изземване в дома на Красимир П, където също е открит матамфетамин.

  Спрямо Красимир П. е наложена и „глоба“ в размер на 5000 лева.

  Със същата присъда е приведено за изпълнение и предходно условно наказание от две години и 10 месеца „лишаване от свобода“, постановено спрямо Красимир П. То е било постановено от Окръжен съд – Бургас, датиращо от 2016 г.

  Така общото наказание „лишаване от свобода“, което подсъдимият трябва да изтърпи ефективно е пет години и четири месеца. То трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

  По друг внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Бургас пет години „лишаване от свобода“ получи Идрис М. Той е подсъдим за това, че държал с цел разпространение метамфетамин (на обща стойност 183 лева). Престъпното деяние е извършено на 31.10.2017 г. в гр. Бургас. Подсъдимият държал наркотичното вещество на публично място – пред входа на Държавна опера – Бургас.

  По време на разследването е установено, че полицейски служители са получили оперативна информация, която уличава Идрис М. в продажба на наркотици. Той е бил спрян за проверка в района на Държавна опера – Бургас. Тогава е установено, че подсъдимият държи посоченото количество метамфетамин.

  Спрямо подсъдимия е наложена и „глоба“ в размер на 20 000 лева. Той трябва да изтърпи постановеното наказание при първоначален „строг“ режим в затвор.

  Двете присъди на Окръжен съд – Бургас могат да бъдат обжалвани пред Апелативния съд в града. 

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Колко още ще издържите под карантина?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], topk[email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.