Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  12:23Вторник

  07 Април 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Най-голямата печалба в казино на еfbet

  27-01-2020 0 442

  Снимка:

  Истински ли са печалбите, които ни обещават рекламите на хазартни игри? Едва ли има човек, който да не си е задавал този въпрос. От ефбет отговарят с категорично „да“. Вижте каква е най-голямата сума, получена от играч в казина от веригата!

  Каква е най-голямата печалба в казината на ефбет

  В наземните обекти от веригата всеки ден има възможност за големи печалби. Посетителите могат да се възползват от 1000 лв. начален бонус. Ако имат повече късмет, клиентите могат да спечелят ежедневния джакпот, който се тегли всяка вечер. Седмичният пък се разиграва в неделя. Всяка игрална зала натрупва свой собствен джакпот.

  Печелившите всеки ден са стотици. На платформата на еfbet може да видите снимки при връчването на всяка от големите награди. На страницата с информация за всеки от обектите, наред с детайлите за игралната зала ще откриете и фотографиите на печелившите заедно с техния чек. Във всеки от обектите наградите са различни. Някои късметлии си тръгват с четири цифрени суми, други – с пет или шест цифрени. През 2019 година многобройни късметлии се сдобиха със суми от порядъка на 6000, 17 000, 55 000, 91 000, 130 000, 141 000 лв… А най-големият чек през годината беше връчен на своя получател на 29 ноември. Георги Георгиев от Хасково спечели 875 605 лв. Националната мистерия беше спечелена на слот машинка.

  Какви игри се предлагат в казината

  Във всеки от обектите на веригата може да откриете както слот машини, така и рулетка. В отделните зали има и телевизионни екрани, излъчващи на живо различни спортове от всички точки на света. Иска ви се да надникнете в заведенията, за да огледате обстановката? Няма проблем. В сайта на веригата може да получите информация за всяка от локациите, където наред с адреса и предлаганите игри на разположение е и виртуална разходка из заведението.

  Къде се намират игралните зали

  Обектите до момента са 45, като през януари бе открита най-новата зала „София Запад“ (в Люлин). До дни ще отворят врати още две локации в столицата: Красна поляна и на „Никола Мушанов“. В София има 17 зали на веригата. Във всеки от големите български градове също можете да откриете казината: Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Плевен, Шумен, Стара Загора, Сливен, Благоевград, Хасково, Велико Търново, Ямбол. В малките населени места също има многобройни представителства: Велинград, Петрич, Търговище, Сандански, Свиленград, Павел Баня, Троян, Търговище, Харманли, Кулата, Самоков.

  Обслужване на високо ниво, неустоими игри, високи джакпоти и всекидневен шанс за падане на мистерията превръщат обектите на Efbet в предпочитани места за забавление. Печалбите се изплащат по удобен за вас начин минути след изтеглянето им.

  Къде извън България ще ги откриете

  Да си конкурентен на световните лидери в хазартния сектор не е лесна задача, но ефбет се справят с лекота. След като години наред развива успешно бизнеса в България, от 2017 г. марката вече оперира и на територията на Румъния. Там еfbet ръководи няколко казина платформа за онлайн залози. Предстои стартиране на дейност в Италия, Сърбия и Испания.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Колко още ще издържите под карантина?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.