Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  16:52Вторник

  31 Март 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Мери от Мери бойс бенд пее вече 25 години за любовта

  15-02-2020 0 475

  Снимка:

  Весела ГОРАНОВА

   

  Вече 25 години Мария Мутафчиева и групата „Мери бойс бенд“ пеят за любовта. Тя и музиката са тези, които събират Мери и Миро в творчески тандем, а около тях се заформя и цялата банда. Цяла година групата отбелязва с редица концерти четвъртвековния си юбилей на сцена. На 25 март - Благовещение ще изнесат и концерт във Военния клуб.

  „Да възпееш любовта, да запееш, ей така – спонтанно, от любов, когато се чувстваш окрилен и щастлив, е върховно усещане“, споделя Мери. Според нея любовта е лесна и проста - като погледа, който преобръща целия ти свят, като думите, които ще запомниш завинаги, като аромата, който усещаш само при мисълта за любимия човек, като всеки удар на сърцето, като дихание…“, разказва Мери, която си е и романтичка. Споделя, че най-трудно й е било през тези години, когато е трябвало да се разделят с барабанисти и басисти от групата.

  В групата е като в брака – мислиш си, че, засвирвайки с един човек, ще е завинаги… Когато пътищата ви се разделят, е трудно да започнеш отначало, а си принуден бързо да намериш нов човек, с който да продължиш напред…, разказва още Мери. За нея любовта е най-силното вдъхновение.

  Рискувам да попадна в клише… Но точно тя ме изкушава да опиша оня поглед, учестеното биене на сърцето, щастието да чуеш най съкровените думи… са мислите й за днешния празник.

  Наскоро Мери празнува рожден ден, като през деня й се наложи да отговори на над 600 позвънявания. Истински е щастлива, че дъщеря им Мария тръгва по техните стъпки с Миро, дали мама ще предаде скоро щафетата на щерката като вокалитска в групата - предстои да разберем.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Колко още ще издържите под карантина?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Дева

  24 август - 23 септември

  Доброто ви настроение днес ще бъде провокирано и е възможно да ви “изкарат извън релси”. За това ще се погрижат най-близките ви хора. Наред с това ще се разочаровате и от интимния ви партньор. За вечерта предпочетете компанията на хора, които са ви приятни и не са ви предали.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.