Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  21:57Сряда

  26 Февруари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  МБАЛ „Сърце и Мозък” получи най-висока оценка за качество от пациенти

  23-01-2020 0 525

  Снимка:

  Реализираното в края на изминалата година анонимно допитване е водено от стремежа на ръководството на МБАЛ „Сърце и Мозък“ - град Бургас към устои?чиво подобряване качеството на обслужване на всички пациенти. Целта на анкетата е да се установи нивото на удовлетвореност от административните и медицинските услуги, качество на битовите условия, предоставяни от лечебното заведение, както и откриването на възникнали проблеми – с цел тяхното преодоляване. Анонимно мнение по поставените въпроси изразяват общо 127 пациенти. Анкетната карта се състои от 17 въпроса, касаещи пряко цялостния процес на предоставяне на услуги от страна на здравното заведение.

  Според анкетирането – 54% от пациентите са постъпили по спешност във високоспециализираната кардиологична болница, спрямо 46%, постъпили за диагностика. 100% от допитаните пациенти поставят максимална оценка за качество на обслужване на регистратура. 84% от анкетираните оценяват времето в приемния кабинет и настаняването в болнична стая като бързо и ефективно, а останалите препоръчват оптимизиране и скъсяване на процедурата по прием. 99.7% заявяват категорично, че биха избрали да се лекуват отново в болницата и биха я препоръчали на свой близък. 100% от пациентите определят лечението за отлично и дават най-висока оценка на лекарския и сестринския персонал!

  В заключение: Резултатите от проведеното проучване показват, че пациентите на МБАЛ „Сърце и Мозък“ - град Бургас дават изключително висока оценка за цялостната деи?ност на здравното заведение - качеството на административното обслужване, ефективността и високото професионално ниво на лекарски и медицински персонал, както и висока оценка на материалната база и битовите условия. 

   

  „Благодаря за изключителните грижи, отдадеността и човешкото отношение! Пожелавам на всички лекари да продължават да лекуват със същия ентусиазъм и висок професионализъм“, „МБАЛ „Сърце и Мозък“ е най-модерната болница, в която съм се лекувала! Медицината е на световно ниво! А битовите условия и отношението на персонала създават уют и спокойствие, нетипични за болнична обстановка! Възхитен съм!“, „Продължавайте все така! Вие сте гордост за град Бургас!“  - са само част от посланията, които пациентите оставиха по анкетните си карти.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли Никулден да е неработен за Бургас?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Овен

  21 март - 20 април

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.