Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  03:00Вторник

  26 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Георги Димитров пред Общински съвет – Карнобат: Ще дам всичко от себе си в този последен мандат

  08-11-2019 0 540

  Снимка: faragency.bg

  Силвия ШАТЪРОВА

   

  Ще дам всичко от себе си в този последен мандат. Това заяви новоизбраният досегашен кмет на Община Карнобат Георги Димитров. Днес той и общинските съветници положиха клетва за началото на новия мандат 2019-2023 пред областния управител Вълчо Чолаков.

  „За четвърти последен път заставам на тази трибуна в качеството си на новоизбран кмет. Това обещавам на нашите съграждани, както и да дам всичко от себе си за последния си мандат. Казвам всичко от себе си, но съм го казвал неведнъж, че един кмет е никой, ако няма зад себе си екип от Общинския съвет, кметовете на населени места и на общинска администрация, които сме в услуга на нашите съграждани. Четох послания на своите опоненти. Във всяко едно от тях има емоционално зърно. Аз бях по-пестелив по отношение на обещанията, защото допусках, че ще бъда избран. Знам, че обещанията пред хората и поетите ангажименти трябва да се изпълняват. Искам да уверя нашите съграждани, че ние в този широк екип ще намерим сили да преодолеем междуличностните и политически различия. Ще намерим ресурса – енергиен, финансов, за да изпълним ангажиментите си към тях“, каза Димитров пред пълната зала.

  Като символ на добрата работа между него и областния управител на Бургас Вълчо Чолаков, Димитров му подари картина наречена „Карнобатска зима“. Подаръкът има символика и тя е тежката зима от края на 2016-а. Тогава в общините Карнобат и Айтос положението беше много сериозно.

  „В началото се съмнявах, че ще намерим общ език, но доказахме, че можем. В тежките зимни дни по-често се чувахме с вас отколкото със семействата си“, поясни Димитров.

  Първото заседание до избор на председател на Общински съвет води най-възрастният сред общинските съветници. В този мандат това е Теодор Ченешев. Деветчленна комисия ще ръководи избора на председател. Кандидатурите са две – Теодор Ченешев и Стефан Кенов.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.