Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  15:30Понеделник

  01 Юни 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  „Черноморски фар“ с поредна награда от годишните награди на БАРМ

  22-06-2019 0 1907

  Снимка: Иван БОНЕВ в. "Искра" - Казанлък

  „Черноморски фар“ грабна поредната си награда от Годишните награди на Българската асоциация на регионалните медии за тази година. Най-добрият коментар за миналата 2018 година в регионалните медии е на главния редактор на вестника Силвия Шатърова за коментара й „Защо овцете на Венко и Атанас не са кравата Пенка и Странджа не е Западните Балкани“, който отразява събитията около чумата по дребните преживни животни през лятото на миналата година.

  „Черноморски фар“ затвърди позицията си да бъде люпилня на най-добрите публицисти и  коментатори. Назад в годините наградата за коментар са печелили острите пера на вестника-Веселин Люцканов, Георги Русинов и сега Силвия Шатърова.

  За 16-а поредна година БАРМ раздава своите годишни награди. Този път членовете на асоциацията се събраха в центъра на долината на розите и домакин на събитието е Казанлък със съдействието на кмета на града Галина Стоянова, която присъства на церемонията.

  Жури в състав Владимир Зарев, разследващия журналист Алексения Димитрова и журналиста Мила Милчева пресяваше кандидатите за награди.

  За втора поредна година журналистът от в. „Нов живот“ Божидара Ангелова стана носител на Голямата награда „Св. Константин-Кирил Философ“ . Тя спечели също и първото място в категорията „Журналистическо разследване“. Журналистът от „Нов живот“ получи високото отличие за своето разследване на тема „Язовир Кърджали пресъхва – кой е виновен“, което бе публикувано на страниците на вестника през месеците декември, януари и февруари.

  В другите конкурсни категории отличени бяха журналистите: Георги Александров в. „Конкурент“ – Враца за фотожурналистика; за интервю бе отличен Анатоли Петров от в. „Янтра днес“ – Велико Търново; а за своя очерк приз получи  Мила Кюлюмова от в. „Екип 7“ – Разград.

  През днешния ден (22 юни) се провежда Общото събрание на БАРМ, където ще бъде приет Отчет за дейността на Управителния съвет на асоциацията, ще се поставят на обсъждане различни проблеми и ще бъдат взети решения, касаещи работата на структурата. В следобедните часове ще има и творческа дискусия по разнообразни теми.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  far@chfar.com, topkarov@faragency.bg

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  reklama@faragency.bg

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: info@faragency.bg

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: admin@faragency.bg

  За връзка с репортерите: reporter@faragency.bg

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.