Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  19:21Петък

  29 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Бургазлийката от реалния бизнес има авторитет

  07-03-2020 0 327

  Снимка:

  „Жената от реалния бизнес е упорита и напориста. Преследва целите си  докато не постигне добър краен резултат. Тя е сериозен партньор и на нея може да се разчита”, рисува образът на бизнесдамата заместник-председателката на Търговско-индустриалната камара в Бургас – инж. Видка Вълчева. Тя признава, че отначало има известно недоверие по отношение на способностите на дамите, но когато те се докажат, то се заменя с уважение. „Жените, доказали се в бизнеса, имат все по-голям авторитет в деловите кръгове”, уверена е Вълчева.

  Сред запомнящото се нежно присъствие в бизнеса на Бургас г-жа Вълчева посочва  Зорница Русинова, която има своя фирма в „Атлантик груп“ АД. Впечатляващата Мария Бентциен с фирма „Мари-Бентц“ ЕООД. Като здрава женска ръка определят изпълнителният директор на „Черноморски солници“ АД – Мария Николова. Впечатляващ е бизнесът, свързан с кораби и риболов на Кирилка Павлова, която е лицето и двигателят на  СД „Динг-Павлови и сие“ . Успешни са фирмите на Ваня Чолакова, Надриана Василева, Ваня Димитрова, Катя Николова и много други. Цвете сред цветята е Анна Панайотова от „Бургасцвет 90 – Танев”.

  „Не се наемам да изброя всички успешни дами, защото бизнесът е многопосочен, но искам да кажа, че и науката не е за пренебрегване. Двата ни университета се оглавяват от жени. В тях работят също много доказали се преподаватели-жени.

  Да не говорим за други възлови позиции не само в Бургас но и в региона – например Пенка Кирилова, директор на Регионалната служба по заетостта в Общината, не само нашата има силно и видимо дамско присъствие.

  Ами в туризма – много са собственичките на хотели, на туроператорски фирми, и то успешни. Неправителствените организации също често се оглавяват  от жени – ето Соня Енилова, председател на Бургаска регионална туристическа асоциация“, продължава с изброяването  Видка Вълчева.

  Със сигурност изброяването може да продължи и да се посочат още много примери от спорта, културата, изкуството, медицината и къде ли не.

  Нежното присъствие във всички сфери, особено в град като Бургас, е наистина осезателно и доказващо силата на слабия пол.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Везни

  24 септември - 23 окктомври

  Денят ви ще е разтоварващ и не ангажиран с важни задачи. Приятните емоции ще преобладават, предвид срещите, на които ще дадете предпочитанията си. Ще ви се отразят добре и може да ви осенят интересни идеи за в бъдеще. Ще останете доволни от развитието на въпрос, свързан с работата ви. Други ще се отдадат на флирт, внасящ романтична тръпка в ежедневието им.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.