Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  03:57Четвъртък

  28 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Бургаските депутати на ГЕРБ на разположение на нуждаещи се

  16-03-2020 0 600

  Снимка: faragency.bg

  С оглед на въведеното извънредно положение на територията на страната  и предприетите мерки за превенция срещу COVID-19, ние, народните представители от ПП ГЕРБ-Бургас, искаме да заявим нашата подкрепа и готовност да помагаме на своите съграждани 24 часа в денонощието. Спрямо въведените адекватни ограничения, като депутати, ще продължим да бъдем на разположение на гражданите на област Бургас, но спазвайки предписанията за Националния оперативен щаб.

  За нас, като народни представители, винаги е била важна връзката с хората. Затова можете да разчитате на нас и да намерим алтернативни начини да си бъдем взаимно полезни. Не се колебайте да ни потърсите за помощ при връзка с институциите, за актуална информация и по всякакви важни за вас въпроси.

  Това означава, че с грижа за вашето здраве и това на близките ви, ще ограничим физическите срещи, които провеждаме, както и организирането на превърналите се в традиционни приемни дни не само в Бургас, но и в областта като цяло. Но всички, които имат нужда от помощ и подкрепа, могат да ни открият 24 часа в денонощието на нашите телефони.

  Нека обединим усилията си и не се подаваме на паниката, която е лош съветник в подобни трудни моменти за обществото. Ако бъдем обединени срещу проблема, ако спазваме всички предписания и бъдем самодисциплинирани, ще успеем да се справим с този момент на изпитание. Но най-важният призив, които отправяме към вас, е да останете у дома и да пазите здравето и живота на останалите.

  Изказваме благодарности и пълна подкрепа за предприетите мерки за борба с разпространение на коронавируса както на национално ниво, така и от страна на кмета Димитър Николов и неговата администрация, както и на в лицето на Областна управа – Бургас.  Нека бъдем толерантни и към всички медицински лица и ангажирани хора в системата на здравеопазването, защото те носят нелек товар на плещите си и работят с всеотдайност.

  Това са нашите контакти – телефонен номер и електронна поща. Вярваме, че отговорността и мисълта да пазим съгражданите ще е на първо място сред българското общество.

   

  Димитър Бойчев   

  0884800050

  [email protected]

  Ивелина Василева

  0882003070

  [email protected]

  Иван Вълков

  0884800168

  [email protected]

  Ася Пеева

  0893488022

  [email protected]

  Галя Желязкова

  0884800263

  [email protected]

  Д-р  Стойно Стойнов

  0888692966

  [email protected]

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Везни

  24 септември - 23 окктомври

  Денят ви ще е разтоварващ и не ангажиран с важни задачи. Приятните емоции ще преобладават, предвид срещите, на които ще дадете предпочитанията си. Ще ви се отразят добре и може да ви осенят интересни идеи за в бъдеще. Ще останете доволни от развитието на въпрос, свързан с работата ви. Други ще се отдадат на флирт, внасящ романтична тръпка в ежедневието им.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.