Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  06:56Четвъртък

  28 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Бургаска детска градина отпразнува 55-и рожден ден

  16-05-2019 0 1923

  Снимка: Черноморски фар

  Михаил КОЛЕВ

   

   

  Бургаската детска градина „Пламъче“ отпразнува своя 55-и рожден ден. Празничното събитие се състоя в зала „Бойчо Брънзов“, която бе препълнена до краен предел от учителите и родителите на възпитаниците на градината. Програмата бе открита със слово на директорката на градината Стела Дякова, която отправи благодарности към децата, техните настойници и персоналът на учебно-възпитателното заведение. Дякова благодари и на Христо Порточанов, който е дал името на забавачницата, както и спонсорите, които помагат на градината.

  Стела Дякова, директорка на детска градина Пламъче"

  „Децата са най-великото чудо на света. Същността на човешкия ни живот е да открием, развием и усъвършенстваме дарбите и таланта им. Да ги поведем към вярната посока на по-пълноценен и по-добър живот. Това го правим заедно с родителите на всички деца в „Пламъче“. Неслучайно нашето тържество е в навечерието на 24 май. Нека апостолското дело на светите братя Кирил и Методий ни дава вяра в нашата трудна, но благородна мисия на учителя“, каза още тя.

  Поздравителни писма бяха прочетени и от името на инж. Виолета Илиева, началник на РУО-Бургас и Йорданка Ананиева, зам.-кмет в Община Бургас, които честитиха рождения ден на „Пламъче“

  Програмата продължи с няколко представления, дело на настоящи и бивши възпитаници на детската градина. Малчуганите искрено забавляваха публика с цитирането на детски стихотворения и изиграването на танци.

  Поздравителни адреси по повод 55-годишнината на забавачницата бяха изпратени от Община Бургас, РУО-Бургас, Центъра за подкрепа на личностното развитие, Синдиката на българските учители и множество училища и детски градини.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.