Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  09:54Четвъртък

  28 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  БСП-Несебър подреди листа и издигна кандидати за кметове на села

  13-09-2019 0 1261

  Снимка:

  Максим МОМЧИЛОВ    

   Пред форума първият анализа на политическата обстановка бе представен от Десислава Николова. He бeшe пpoпycнaтa и paвнocмeт?aта зa cвъpшeнoтo oт opгaнизaцията пpeд евроизборите, както и логичният резултат довел до категорична победа срещу ГЕРБ, предизборния коалиционен партньор- пк „Тракия,финансирането, доброволните дарения, състоянието и обучението на състава на СИК.   Общинският  съветник Петър Тодоров също представи отчета си и получи високи оценки за дейността си през мандата 2015-2019.Мариана Минчева представи мандатната комисия за която се оказа, че имаше легитимен вот.                                                               

  В зала „Мелсас” областният председател  на БСП Стойко Танков също даде висока оценка на представения пълен отчет на работата на несебърската общинска конференция.                                                                                                                                         БСП- Несебър гласува  отчетите на анализа на политическата обстановка и от Десислава Николова и Петър Тодоров.                                                                               Предложените за местните избори за проекто общински съветници и кметове на съставните селища бяха представени от Пенка Аврамова.Кандидат-кметовете засега са: Христо Николов от Тънково,Тихомир Георгиев от Кошарица,Даниел Христов от Свети Влас.Обсъждат се за кандидати в Гюльовца, Оризаре и Равда. Кандидатстват за съветници  ще бъдат: Петър Тодоров, Георги Желев,Пенка Аврамова,Георги Панчуков,Златка Христова,Трифон Говедарски, както и Тихомир Георгиев и Даниел Христов.Сред кандидатите за кметове и съветници са представители на различни професии и възрасти от съставните селища на общината.                                                                                          

   За принос към партията на общинската организация на БСП  председателят на Общинския съвет на партията Димитър Топалов връчи грамота и плакет на Денка Войнова от Гюльовца.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.