Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

   

  10:22Неделя

  31 Май 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Британски оператор ще води туристи до остров Света Анастасия

  08-11-2019 0 690

  Снимка:

  Дона МИТЕВА

  Голям британски туроператор проявява интерес към бургаския остров Света Анастасия и възнамерява за следващото лято да организира ежеседмични пътувания за своите туристи, които са отседнали в Слънчев бряг до бургаската забележителност. Водят се разговори и с други фирми, които да посещават Света Анастасия. „Групи туристи, които търсят по-нестандартен тип пътуване и настаняване са много заинтригувани от нашия туристически продукт“, категоричен е Павлин Димитров, управител на острова. Той е в Лондон, на 40-ото туристическо изложение World Travel Market (WTM). Експото се провежда от 4 до 6 ноември и е най-голямото в света за професионалисти в туристическата индустрия. На българския щанд освен Министерството на туризма се представят още 26 участници, сред които и Бургаската община.  

  Димитров разказа за „Черноморски фар“, че присъстващите на изложението проявяват голям интерес и към фестивалния туризъм, който Бургас предлага. „Бургаските фестивали също предизвикват любопитството на фирмите и се надявам да има такива, които ще планират нарочни пътувания до Бургас с цел посещение на определен фестивал, а защо не и няколко такива“, допълни той.

  Конкретно за остров Света Анастасия, освен за романтичните нощувки, които предлага, акцентът е върху културната програма, която няма аналог в страната. На Света Анастасия се провежда богата концертна програма с изпълнители от различни жанрове. Музикалните изпълнения, съчетани с неповторимата атмосфера оставят незаличим спомен у посетилите ги.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли да се застроява по Черноморието?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Близнаци

  22 май - 21 юни

  Идеални условия за почивка и пълноценно разтоварване предлага днешния ден на повечето от представителите на зодията. Много вероятно е планирани за днес ангажименти да отпаднат по независещи от вас причини и да се окаже, че разполагате с всичкото свободно време, от което имате нужда. Едва ли ще се колебаете какво точно да направите.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.