Вторник, 30 Апр 2024
    
Спорт

Иван Станев прекратява волейболната си кариера

  15.04.2024 10:49  
Иван Станев прекратява волейболната си кариера

Легендарният разпределител на волейболния „Нефтохимик“ Иван Станев прекратява кариерата си. Това обяви самият той в емоционално съобщение в социалните мрежи. Станев все пак намекна, че няма намерение да се отказва от любовта си към спорта. И досега той бе играещ помощник-треньор на отбора и със сигурност ще продължи да учи младите.

Ето какво написа ветеранът:

„Ако кажа, че съм мислил какво ще напиша тук и сега, ще излъжа. Но това, което съм направил и сълзите, които пак напират, не лъжат.

Винаги съм се стремял да бъда добрия пример през всяка една минута, прекарана в залата. Няма да спра да повтарям на младите момчета, които са още по екип, че всяко тяхно действие и всяка тяхна дума се попиват от младите. В състезанието трябва да се стремиш винаги да си пръв – честно, умело, всеотдайно…

Посланието, което тялото ми отправя напоследък беше ясно. 24 години за мен минаха като 24 часа. На бегом, винаги с поглед нагоре към топката, без много мисъл за себе си, а най-вече за хората по трибуните. Казвам "сбогом" на играта, но във волейболната мрежа е моят живот - в нея е оплетена съдбата ми.

Благодаря на всички, с които бяхме рамо до рамо през всичките тези години !

Благодаря на моето семейство за търпението и подкрепата !

ЗА МЕН БЕШЕ ЧЕСТ !“


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя
  26.04.2024 11:46      

  Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви,