Понеделник, 29 Апр 2024
    
Спорт

Дея и ЦСКА стартират днес полуфиналната серия в Супер Волей

  03.04.2024 17:10  
Дея и ЦСКА стартират днес полуфиналната серия в Супер Волей

Шампионатът в Супер Волей при мъжете навлиза в решителната си фаза. Отборите на "Дея Спорт" и ЦСКА стартират днес, сряда, в зала "Младост" полуфиналната серия. Двубоят е от 19:00 часа. Билетите за вход са на цена от 8 лева. Деца до 15 години и пенсионери ще влизат безплатно.

Играе се до 3 победи от 5 мача. Вторият е на 6 април, събота, в столичната зала "Христо Ботев". Третата среща е на 9 април, отново в зала "Младост". Стигне ли се до четвърти мач, той ще е в София. При две на две победи, "Дея Спорт" и ЦСКА ще решат спора кой да е на финал в пети двубой. Домакин пак ще бъде зала "Младост". "Дея Спорт" има домакинското предимство, заради първото си място в редовния сезон.

"Някои основни волейболисти имат здравословни проблеми, но мобилизацията в нашите редици е налице. Момчетата ще излязат за битка срещу силен съперник. Подкрепата от зрителите в зала "Младост" ще бъде важен коз за нас и вярвам, че ще я получим в максимална степен", заяви собственикът и президент на "Дея Спорт" д-р Александър Маджуров.

Другата полуфинална двойка е "Левски" срещу "Нефтохимик 2010". Първата среща между втория и третия от редовния сезон е утре, четвъртък, в залата на "сините".

Двубой №2 е на 7 април, неделя, в зала "Младост". Всички мачове от полуфиналните плейофи са с начален час 19:00. Ще се излъчват пряко в ефира на Макс Спорт 2.


Анкета

Мнения

Мнения Общество
Пеевски отговори на Петков: Той е като един пудел, който ще драска по вратата на Борисов в Банкя
  26.04.2024 11:46      

  Председателят на ДПС Делян Пеевски отговори на Кирил Петков. По-рано Петков заяви,