Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  08:37Неделя

  23 Февруари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Жителите на Гюльовца подкрепиха Николай Димитров за нов мандат

  06-10-2019 0 238

  Снимка:

  Независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров се срещна с жителите на село Гюльовца в читалище "Светлина - 1928", а посещението е част от предизборната му кампания. Акцент в срещата бе процесът на разпределяне на средствата от бюджета. Николай Димитров и пред жителите на Гюльовца подчерта, че всички съставни селища получават средства  на базата на предложения, подадена от кметовете по места за приоритетни обекти, съобразени с рамката на бюджета, и след одобрение от общински съвет.

  Независимият кандидат за кмет говори за отговорната социална политика, водена през последните десетина година от Община Несебър, в която грижа и внимание има за всяка една възрастова група, включително и за хората в нужда и жители със здравословни проблеми. Той разясни още, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, субсидират се детските градини, училищата и др.

  Николай Димитров обърна внимание на изпълнените обекти за селото през последните години като мостово съоръжение над река Бяла към гробищен парк 2, почистване на р. Бяла, асфалтиране на улиците „Стамат Икономов”, „М. Палаузов”, „Н.Вапцаров”, ремонт на ограда в гробищен парк.

   „Предният програмен период, когато общините можеха да бъдат бенефициенти и да ползват средствата по европрограмите, ние разработихме един идеен проект за канализация на Гюльовца и Оризаре - довеждащи и отвеждащи колектори с локална пречиствателна станция, за да кандидатстваме за финансиране. След 2014 година обаче, в новия програмен период, изискванията по програмите се промениха, като бенефициенти (ползватели) вече са ВиК – дружествата. Ето защо заложихме този проект в генералния план на ВиК – асоциацията за следващия програмен период, когато ще се кандидатства за финансиране на тези проекти”, заяви Николай Димитров и показа извадка от плана на същата асоциация.

  Сред новите идеи за Гюльовца, на които кандидат-кметът обърна внимание, е изграждането на пристройка за физкултурен салон към ОУ „Св.Св. Кирил и Методий”. Предвижда се модернизация и на детската градина в селото - основен ремонт и пристройка за физкултурен салон.

  Николай Димитров запозна жителите на селото и с новите идеи за съседните населени места. След това им благодари за вниманието и присъствието им, въпреки проливния дъжд в часа на срещата. Той им препоръча, когато гласуват да избират мъдро, така че после да могат да разчитат на тези, които са назначили да управляват общината.

  „Гюльовца стана по-добро място за живеене, виждам, че можете да си подбирате екипа и да решавате проблемите на населените места, ето защо аз пак ще гласувам за вас.”, заяви жител на селото и изрази увереност, че Николай Димитров ще продължи и за напред да се грижи за всички съставни селища.

  Независимият кандидат за кмет благодари за добрите думи, благодари и на своя екип за неуморния труд и заяви готовност да работи за  развитието на общината, защото за успеха са важни целите! 

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Трябва ли Никулден да е неработен за Бургас?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Овен

  21 март - 20 април

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.