Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  04:45Вторник

  18 Юни 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  В Несебър събраха играчки за детските градини

  25-03-2019 0 305

  Снимка:

  Сдружението на творците и занаятчиите в  Несебър, с подкрепата на кмета на общината Николай Димитров, даде старт на нова социална инициатива. Тя е насочена към  детските градини  и цели набиране на подходящи играчки и занимателни пособия. С тях ще  бъде попълнен и разнообразен фондът на образователните заведения за най- малките.

  В рамките на три дни –от 21 до 23 март включително,  всеки имаше възможност да се присъедините към идеята да посрещнем пролетта с усмивки. В инициативата се включи и кметът на Община Несебър Николай Димитров, който  заяви своята лична подкрепа, като изпрати подаръци в централния пункт. Много граждани също се присъединиха към идеята на сдружението, като дариха нови, стари, излишни или непредставляващи  интерес играчки. Онези кукли и камиончета, които  лежат отдавна в тъмния ъгъл и създават  неудобство у дома.

  Събраните вещи ще бъдат предоставени първо на  всичките 11 детски градини в общината. Предстоят летните игри на малчуганите в двора на всяка градина и педагозите могат да преценят, какво би им било полезно. Ненужното в детските заведения ще бъде предоставено на Центъра за обществена подкрепа в Несебър и с тяхна помощ ще бъде раздадено на деца от семейства в неравностойно положение.

  Пунктове за събиране на ненужни играчки имаше  в Несебър, Обзор, Св.Влас и Равда.

  Към инициативата се присъединиха – ДГ ”Моряче”, ДГ ”Калина Малина” и ДГ „ Яна Лъскова” – гр.Несебър, ДГ „ Мечо Пух” – с.Равда, ДГ „ Делфинче” - гр. Свети Влас, ДГ ”Обзорче” – гр. Обзор, ЦОП - гр. Несебър, НЧ „Изгрев 1927г” – гр. Обзор, ДК „Монро” – гр. Обзор

  Всички негодни пластмасови играчки, ще бъдат  предадени на фирмата изкупвач, в едно със следващите постъпления от акцията „Море от капачки за Сами”.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Ще почивате ли това лято

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.74099
  gbp Британска лира GBP 2.19244
  chf Швейцарски франк CHF 1.7441
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.