Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  09:55Понеделник

  22 Април 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас ° вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  В Несебър събраха играчки за детските градини

  25-03-2019 0 234

  Снимка:

  Сдружението на творците и занаятчиите в  Несебър, с подкрепата на кмета на общината Николай Димитров, даде старт на нова социална инициатива. Тя е насочена към  детските градини  и цели набиране на подходящи играчки и занимателни пособия. С тях ще  бъде попълнен и разнообразен фондът на образователните заведения за най- малките.

  В рамките на три дни –от 21 до 23 март включително,  всеки имаше възможност да се присъедините към идеята да посрещнем пролетта с усмивки. В инициативата се включи и кметът на Община Несебър Николай Димитров, който  заяви своята лична подкрепа, като изпрати подаръци в централния пункт. Много граждани също се присъединиха към идеята на сдружението, като дариха нови, стари, излишни или непредставляващи  интерес играчки. Онези кукли и камиончета, които  лежат отдавна в тъмния ъгъл и създават  неудобство у дома.

  Събраните вещи ще бъдат предоставени първо на  всичките 11 детски градини в общината. Предстоят летните игри на малчуганите в двора на всяка градина и педагозите могат да преценят, какво би им било полезно. Ненужното в детските заведения ще бъде предоставено на Центъра за обществена подкрепа в Несебър и с тяхна помощ ще бъде раздадено на деца от семейства в неравностойно положение.

  Пунктове за събиране на ненужни играчки имаше  в Несебър, Обзор, Св.Влас и Равда.

  Към инициативата се присъединиха – ДГ ”Моряче”, ДГ ”Калина Малина” и ДГ „ Яна Лъскова” – гр.Несебър, ДГ „ Мечо Пух” – с.Равда, ДГ „ Делфинче” - гр. Свети Влас, ДГ ”Обзорче” – гр. Обзор, ЦОП - гр. Несебър, НЧ „Изгрев 1927г” – гр. Обзор, ДК „Монро” – гр. Обзор

  Всички негодни пластмасови играчки, ще бъдат  предадени на фирмата изкупвач, в едно със следващите постъпления от акцията „Море от капачки за Сами”.

   

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Насили ли Кобрата репортерката Суши, когато я целуна?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.73852
  gbp Британска лира GBP 2.26186
  chf Швейцарски франк CHF 1.7182
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder