Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  15:18Неделя

  17 Ноември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Силна подкрепа от жителите на село Баня за независимия кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров

  13-10-2019 0 203

  Снимка:

  По време на предизборната си кампания независимият кандидат за кмет на Несебър Николай Димитров се срещна с жителите на село Баня. За дейността си през годините той се отчете с 30-минутен филм, нагледно представящ постигнатите резултати и развитието на цялата община. По време на срещата Николай Димитров подчерта, че реализираното строителство на територията на Несебър и съставните селища е в резултат на добрата комуникация и на колективния и ползотворен труд между общинския съвет и общинската администрация. Независимият кандидат-кмет и пред жителите на Баня разясни, че всички съставни селища получават средства  на базата на предложения, подадени от кметовете по места за приоритетни обекти, съобразени с рамката на бюджета, и след одобрение от общински съвет.

  Николай Димитров говори за социалната политика на Община Несебър и постигнатите добри резултати в тази област. Той подчерта, че грижа и внимание има за всяка една възрастова група и разясни, че от общинския бюджет се субсидират читалища, пенсионерски клубове, детски градини, училища, субсидира се сектор здравеопазване и др. Той и при тази среща заяви категорично, че: „Нашата политика и практика е да не се закриват училища, защото не всеки иска или има възможност детето му да пътува до друго населено място, дори предвиждаме в някои от образователните заведения в съставни селища на общината да се построят и физкултурни салони. На територията ни няма закрити училища.”

   Николай Димитров обърна значително внимание и многофункционалната сграда с обществено предназначение в Баня, на чието строителство преди около месец бе даден официален старт. В нея ще има полусутерен, в който ще се помещават складове и котелно. На партерния етаж ще бъде разположен пенсионерски клуб и помещения за читалищна дейност, включващи многофункционална зала и сцена със съблекални към нея, както и компютърен клуб, и библиотека. На втория етаж на сградата ще има фитнес зала, зала за аеробика с преходно помещение за детска анимация и две съблекални за посетителите с баня и тоалетна към всяка една от тях. Предвижда се строителство на сцена пред новооформящото се външно площадно пространство. „Съобразили сме се с това, което сте казали, че искате да има в тази нова сграда.”, увери Николай Димитров, показвайки визуализация на проекта. Той информира жителите на Баня, че подобни многофункционални сгради са предвидени да бъдат изградени и в Оризаре, и в Тънково. Той увери, че ще  продължат да се извършват текущи ремонти в селото, където е нужно.

  Кандидат-кметът запозна жителите на Баня с някои от реализираните проекти по европейски програми, както и с новите идеи, които има за подобряване на условията на живот на някои от съставните селища. Николай Димитров отговори на зададени от присъстващите въпроси, а накрая на срещата получи силна подкрепа и от жителите на Баня. Той им благодари за добрите думи и заяви готовност да работи за  развитието на общината, защото за успеха са важни целите.   

   

  Николай Димитров е независим кандидат-кмет, той е под № 69 в бюлетината.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Резервирахте ли почивка за Коледа и Нова Година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Овен

  21 март - 20 април

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.