Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  03:01Вторник

  15 Октомври 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Родители на плувци пропищяха от ремонта на басейна в „Меден рудник“

  05-10-2019 1 2053

  Снимка:

  Искат по-поносими цени на новия в „Славейков“

   

  Георги РУСИНОВ

   

  Родители на деца, които тренират в СК „Акулите“ - Бургас недоволстват от продължаващия ремонт на басейна в „Меден рудник“, където клубът тренира. Те са недоволни, че тренировките на децата са изместени в новия плувен басейн-бижу в града – „Парк Арена ОЗК“. Там тренирали сравнително по-малко часове, тъй като заплащали по-високи такси – 3.50 лева на час само за ползване на базата.

  „Ремонтът на басейна в „Меден рудник“ продължава вече трети месец и не сме уведомени кога ще приключи. Информация за това не откриваме дори на сайта на общината. Това създава големи проблеми за нас, родителите, децата и спортния клуб, тъй като трябва да заплащаме по-високи такси. Освен това придвижването до „Славейков“ също е обвързано с допълнителни разходи. Полагаме невъзможни усилия за това децата ни да продължат да спортуват и да развиват здрав дух и тяло“, пишат в писмо до председателя на Общински съвет – Бургас Костантин Луков и кмета на общината Димитър Николов.

  В писмото си те посочват, че им е известно, че клубове, ползващи базата на басейна в „Славейков“ за тренировки, плащат по-ниски от обявените в сайта цени.

  Затова те молят да обединят усилия заедно с Общината и да подпомогнат държавната и общинската политика в областта на физическата активност, възпитание и спорт. На второ място те искат по-поносими ценови условия за ползването на „Парк Арена ОЗК“ до приключването на ремонта на басейна в Меден рудник.

  По данни на сайта на Общински съвет – Бургас писмото е разпределено за разглеждане от Постоянната комисия по спорт. Това обаче ще стане във вече новия Общински съвет след изборите на 27 октомври.

  коментари

  Добави своя коментар

  07.10.2019 г., 00:04 ч. | Елисавета Генадиева
  Ами попитайте треньора ви защо не е искал да плувате на Младежкия или в ПМГ на същите условия, като в Меден Рудник! И да целувате ръка на Кремена, че му осигури да ползва басейна в това време.

  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  За кого ще гласувате на местните избори?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Извлекли сте си поука от минали грешки и с внимание ще се отнесете към идеите на партньорите си. Интелигентната ви природа ще ви подскаже, че в тях перспективите са добри и ще заложите на общото сътрудничество. Нови придобивки и впечатления очакват някои от вас. Ще се радвате на семейно разбирателство и уют.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.