Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  07:46Понеделник

  27 Януари 2020

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Над 250 абсолвенти от БСУ получиха своите дипломи

  05-12-2019 0 514

  Снимка:

  „Аз вярвам, че всеки един от нас ще успее по своя път, защото ние вече сме една стъпка напред. И това е защото завършихме Бургаския свободен университет. Всеки от нас ще поеме по собствената си пътека, но нека разстоянието не ни разделя“ – каза по време на тържествената церемония Димитър Томов – специалност Софтуерно инженерство, един от отличниците на випуска.

  Над 250 абсолвенти от 15 бакалавърски специалности и от 28 магистърски програми получиха своите дипломи за завършено висше образование. От тях 26 са отличниците на випуска, които бяха удостоени със свидетелство за отличие за постигнати високи резултати в обучението и доказан стремеж към издигане авторитета на академичната общност.

  Приветствено слово към абсолвентите от името на проф. д.п.н. Галя Христозова ректор на БСУ, прочете проф. д-р Евелина Динева, зам.-ректор.

  „Бъдете завинаги дълбоко свързани с нас – вашите преподаватели, с вашия университет. И нека днешният ден остане в сърцата ви като ден на вълнения, радост и ново начало. Ден, в който дръзко да запеете вечната студентска песен:Viva Akademia ….“ – каза проф. Динева.

  На тържеството присъстваха членовете на Настоятелството на Бургаския свободен университет Янко Янков и проф. д-р Васил Янков – почетен ректор на БСУ. Гости на церемонията бяха областният управител Вълчо Чолаков, зам.-кметът на Община Бургас Йорданка Ананиева, генералният консул на Република Турция в Бургас Сенем Гюзел, Слави Неделчев - заместник-директор по персонала и ръководител отдел Развитие на персонала на Лукойл Нефтохим Бургас. Присъстваха и представители на университети и организации от Австрия, Турция, Кипър и Румъния – партньори на БСУ по проект „Разширено обучение по информационна сигурност“, програма „ЕРАЗЪМ+“ с ръководител доц. д-р Веселина Жечева.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво ви се падна от новогодишната баница?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Зодия Овен

  21 март - 20 април

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.