Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  16:46Събота

  07 Декември 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Фитнес на открито вече функционира в Несебър

  26-08-2019 0 692

  Снимка:

  В началото на месец октомври миналата година кметът на Несебър Николай Димитров даде старт на изграждане „Обществен селищен парк с открити обекти за спортни дейности и площадка за игра“, и „Алея за пешеходно и велосипедно движение“. И двете съоръжения се намират в най-новия квартал на Несебър – „Черно море“.

  Новият парк се изгражда на площ от около 17 декара и в него са предвидени спортна площадка за футбол на малки вратички, волейбол, баскетбол, тенис на корт и фитнес на открито. Сред спортните съоръжения се изгражда обслужващо-административна сграда с офиси, съблекални, санитарни помещения и помещения за масаж.

  Предвидената в плановете велосипедна алея е вече изградена, с положена хоризонтална и вертикална маркировка. Тя е за двупосочно движение и е с дължина от 900м., като следва трасето на изградената улица. Успоредно на нея се построи тротоарна лента.

  Строителните дейности за един от обектите, част от новия селищен парк също приключиха. Фитнесът на открито е вече изграден и се ползва от гражданите и гостите на Несебър. С това още едно място на територията на общината се сдоби с тренировъчна площадка със свободен достъп. Това ще допринесе за повишаване на физическата активност и за разнообразяване на възможностите за спорт на гостите и жителите на комплекса.

  Приоритет в усилията на Община Несебър винаги са били удовлетворяване на всестранните нужди на гражданите. С тези придобивки най-младия квартал на Несебър става още по-привлекателен за отдих и живот.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Резервирахте ли почивка за Коледа и Нова Година

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.