Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  20:12Вторник

  18 Декември 2018

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed
  Бургас вятър: KM/h 5 дневна прогноза  

  Деветте иновативни училища с награди за 24 май

  22-05-2018 0 5612

  Снимка: Борислав ПЕНКОВ

  Грамоти в навечерието на 24 май получиха деветте иновативни училища в Бургас. Това са: НБУ „Михаил Лъкатник“, ОУ „П. Р. Славейков“, ОУ „Васил Априлов“, ОУ „Братя Миладинови“, ОУ „Васил Левски“ – квартал „Горно Езерово“, НЕГ „Гьоте“, ПГ по Механоелектротехника и електроника, Търговската гимназия и Частното начално училище „Мария Монтесори“.

  В поздравлението си градоначалникът благодари на учителите за тяхната всеотдайност и неуморен труд. „Опиянени от отличията и наградите на бургаските ученици, забравяме понякога за Вашия труд. Посягаме и при някои ситуации да критикуваме, а трябва да заставаме зад Вас и да Ви подкрепяме!“, категоричен бе кметът.

   Николов увери, че местната власт застава зад всички проекти, свързани с образованието, защото инвестициите в него са в просперитета на Бургас и България.

  Поздравления към учителите, които се събраха на традиционната си среща в навечерието на 24  май, поднесе и началникът на Регионалното управление на образованието инж. Виолета Илиева. Тя напомни за духа и упоритостта на светите Братя Кирил и Методий и пожела на всички успешно приключване на учебната година.

  Заместник областният управител проф. Севдалина Турманова поднесе на учителите своите и тези на областния управител Вълчо Чолаков поздравления. „Всеки помни първия си учител. Бургаските деца печелят награди  и турнири и разнасят славата на града благодарение на Вас. Нека Вашият труд бъде оценяван достойно!“, подчерта тя.

   Сред гостите бяха председателят на ОбС Бургас Костантин Луков, ректорите на двата бургаски университета доц. Д-р Магдалена Миткова и проф. дпн Галя Христозова.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  Какво да има на мястото на "жабарника"?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.71911
  gbp Британска лира GBP 2.18005
  chf Швейцарски франк CHF 1.73374
  хороскоп
  всички

  Отложете новите начинания, работете върху започнатите задачи и по всякакъв начин избягвайте конфликти. Правете добро и проявявайте по-голяма съпричастност и милосърдие към обкръжението ви. Онзи, който днес не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за молитви, уединение, успокоение и интуитивно прозрение. Не трябва да се само съжалявате, да се оплаквате и да плачете, да се сърдите и да се карате. Приемайте лека храна и пийте повече вода.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.
  placeholder