Вход с регистриран акаунт:
 • Още нямате акаунт? Регистрирайте се
  Забравена Парола

  www.factor-bs.com

  07:29Понеделник

  14 Октомври 2019

  архив   Facebook   Twitter   Google+   Youtube   RSS feed

  Бенчо Бенчев и Ангел Божидаров внасят кандидат-кмет от Франция

  10-09-2019 0 1323

  Снимка: Борислав Пенков, Архив

  Георги РУСИНОВ

   

  Бенчо Бенчев и Ангел Божидаров внасят кандидат за кмет от Франция. Това заяви вторият пред журналисти. Божидаров потвърди, че „Заедно за Бургас“ ще се явят на местните избори със собствена листа и кандидат за кмет.

  „Той е бургазлия, завършил е в Париж, високо интелигентен. 10 години е работил във Франция. От скоро е в Бургас. Малко познат е в Бургас заради това, но смятам, че е много кадърен човек“, заяви Божидаров.

  Той отказа да назове кой е кандидатът за кмет, но поясни, че това ще стане скоро и официално на пресконференция, където ще бъде представен.

  Листата за местния вот той също отказа да коментира с подробности. Обясни само, че четирима от петимата, които в момента са група в Общински съвет-Бургас ще са в нея. Георги Дражев е липсващия.

  „Имахме различия, както по подреждане на листата, така и по отношение на кампанията и как да я водим. Ние определено сме решили да водим позитивна кампания. Не мога да коментирам кой ще е водач на листата. Ще го обявим официално скоро“, лаконично каза общинският съветник.

  „Черноморски фар“ научи, че за водач на листата е спряган Бенчо Бенчев, което не бива да е изненада, тъй като е ясно, че той е основния благодетел на „Заедно за Бургас“. Тодор Ангелов ще е също на челна позиция. Стоян Колев ще е може би най-назад от колегите си в листата.

  „Смятаме, че можем минимум да вкараме група, т.е. 5 души в Общински съвет-Бургас, а максимум - каквото сабя покаже. 3 или 4 малки партийки ще са заедно с нас, една от които е „Българска пролет“. Имаме политическо споразумение, но чакаме да видим кои ще се регистрират в ЦИК. Листата е почти готова. Много силно присъствие ще има на гражданска квота. Ясно е, че малки партии не могат да имат такъв потенциал от кандидати-специалисти. В много различни области ще са: икономика, право, лекари. По листата работим от 2 месеца“, коментира още Божидаров.

  коментари

  Добави своя коментар
  още новини
  Актуален брой на вестника
  анкета

  За кого ще гласувате на местните избори?

                                    Резултати
  валути
  ЕвроEUR 1.95583
  usd Щатски долар USD 1.77303
  gbp Британска лира GBP 2.20973
  chf Швейцарски франк CHF 1.78909
  хороскоп
  всички

  Настроението ви днес е завидно, а ентусиазмът ви за забавления - неимоверен. Оставете работата настрана и посветете този ден на разнообразието. Усилията ви в тази насока ще направят този ден приятен не само за вас.

  Следвайте ни
  Facebook            
  Контакти

  Редакционен офис:
  Бургас, ул. „Милин камък” 9

  Репортери: 0878/424676
  Реклама:       056/825435
                 0878/424698
                 0897/546055

  За реклама във вестник „Черноморски фар“
  e-mail:  [email protected], [email protected]

  За реклама в Черноморски фар ONLINE
  e-mail:  [email protected]

  За въпроси, съобщения, писма, запитвания,
  предложения, сигнали и др.

  e-mail: [email protected]

  За забелязани нередности по сайта
  e-mail: [email protected]

  За връзка с репортерите: [email protected]

  Важно:
  При цитиране на части от материали от faragency.bg и при използване на цели текстове, позоваването на източника е задължително. Включването на връзки към публикации в изданието е свободно, а наличието му се оценява като израз на добро възпитание и колегиалност.

  Copyright 2014 Черноморски фар. Всички права запазени.